вівторок, 9 лютого 2016 р.

"Упаковка для подарунка" - конверт

Привіт! вчора у блозі Євгенії Курдибановської стартував IV-останній етап  СП "Влюбленный Февраль "- "Тайны Любви" . На цьому етапі нам пропонують створити упаковку для подарунка. А щоб знати яку зробити упаковку, треба знати що подаруєш... Звичайно своїм серцем обмежуватись не будемо...А ідея щодо подарукнка і упаковки у мене виникла синхронно. Отже ідею почерпнула  у СП "Для настоящих мужчин" адже подарунок  для чоловіка.
 У мене .....конверт . Це моя перша робота на "чоловічу" тематику та й на маленькому форматі лешге починати... Тільки не думайте, що я даруватиму чоловікові гроші.  Він заробляє більше....





 Я стала думати що можна подарувати у конверті крім грошей...І придумала. Чоловік у мене активний футбольний вболівальник. А одразу після Дня закоханих у нашиму місті на Арені Львів відбуватиметься матч Шахтар-Шальке. Отже подарунком будуть квиточки на футбол. Коханий точно не відмовиться. І я із задоволенням складу йому компанію.



Отже про завдання:
Прийму участь у ІV-у етапі СП "Влюблённый Февраль" - "Тайны любви"


 Також у І-у етапі СП "Для настоящих мужчин" у блозі StudioLeto
За завданням треба зробити конверт, листівку чи тег ( у мене конверт) у якій розкрита тема подорожей + ОЕ кіноплівка. 
ОЕ - у мене вирубна фотоплівка.  Тема подорожей: напринті паперу у мене мапа, використала штапм повітряної кулі, на якій страшно романтично подорожувати. От тільки не знаю, що більше чи страшно чи романтично.А ще у мене асоціація з мандрами - це вітер він мабуть найневтомніший мандрівник. За допомогою штампів зробила ефект руху вітру (хвильки), а також зробила мотивуючий напис-побажання "Попутного тобі вітру"





7 коментарів:

  1. Крутий подарунок! Може мій чоловік складе компанію твоєму? А ще хай візьмуть синочків, а ми з тобою найдемо застосування вільному часу... Р.S. Ідею з конвертом красти не буду :)... тільки позичу ідею з квитками :)

    ВідповістиВидалити
  2. Наталья, отличный конверт, уверена, что мужу будет вдвойне приятно получить подарок в такой упаковке). Меня заинтересовала часть с воздушным шаром - она как-то двигается? или это обман зрения?))
    P.S. у нас на первом этапе два обязательных элемента - фотопленка и тэг (именно как элемент работы).
    Спасибо за участие в СП Для настоящих мужчин, ждем Вас на следующем этапе проекта в блоге StudioLeto

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Про тег наверное невнимательно читала, можна доработать, или это уже не защитается? А про воздушный шар - это не обман зрения.Этот элемент одевается на конвертик чбоб он не открывался.

      Видалити
    2. Давайте Вы доработаете и в финальном посте по результатам всего СП покажете доработанный вариант), буду ждать

      Видалити
  3. Дуже класна спроба, так стильненько вийшло, молодчинка)

    ВідповістиВидалити
  4. Шикарный подарок мужу и не менее шикарная презентация!! Сама люблю такой вариант конвертов!!!
    Спасибо, что были с нами в СП "Влюбленный Февраль"!

    ВідповістиВидалити
  5. Чудесный подарок и прекрасная упаковка для него). С почином). Думаю, теперь мужская тема станет не такой страшной). Спасибо от Скрап-ЕК за участие в проекте.

    ВідповістиВидалити