четвер, 14 січня 2016 р.

Перша спроба - шедоубокс "Зима"

Привіт! Сьогодні покажу вам останню роботу на зимову тему, бо час вже братись до квіточок. А поки що дивіться і строго не судіть, пробувала робити шедоубокс вперше, але поради і зауваження приймаються...






Заготовку зробила із пивного картону, розмір шедоубокса 15х15. Олень, ялиночка, деревця, - вирука - по кілька штук проклеювала між собою щоб тримало форму. Сніжок робила за допомогою пінопластових кульок, текстурної пасти, декотопінгу.

Спробую долучитись до завдання   "Білим-біло"       від Київського скрапклубу. От тільки не знаю чи моє вечірнє небо це 10%  іншого кольору чи більше, але все інше у мене білим-біло.
Та це вже на розсуд ДК



Також долучусь до завдання "Ёлки" від Фабрики 212



Також долучуся до цукерочки "на Скрапо-Маму" від Марго  Цікава назва у цукерочки... У Марго народилась донечка і вона дуже хоче стати чудовою матусею але разом з тим не забувати і про скрап. Хай твої бажання, Марго, здійснюються, а я помрію про цукерочку, адже ще не доводилось мені працювати з Примою.



5 коментарів:

  1. Дуже крутий шедоубокс, Наталіє!)) Ніколи їх не робила, то ж критикувати не можу, а якби й хотіла - все ідеально!)) Така кропітка робота, сніг із кульок, деревця зачарували)) Я справді в захваті!))
    Успіху в завданнях та цукерці;))

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже ніжний, білосніжний шедоу вийшов! Дякую за участь у завданні від Київського СК!

    ВідповістиВидалити
  3. Ух ты, как снежно то!!)) Зимняя сказка)) Чудесный бокс получился!!)) Спасибо от блога Фабрика 212!)

    ВідповістиВидалити