неділю, 31 січня 2016 р.

Зізнання у коханні...

                     У  СП "Влюблённый февраль" другий етап "Ти для мене - все"
Отже , чоловіка на побачення запросила, а як же йому у коханні черговий раз освідчитись... Подарую йому своє серце... це найкраще освідчення.  Хоч воно вже  давно йому належить..













Завдання "Крилаті фрази - Пристрась"  від Art Club UA
Моя пристрасть - кохання 




суботу, 23 січня 2016 р.

Запрошення на побачення

У блозі "Скрапбукінг з Євгенією Курдибановською" триває 1-й етап СП "Влюбленный февраль" "Білет на рандеву". Для цього етапу - обовязковий обєкт - листівка або запрошення.
 У мене склалася листівка-запрошення.  Побачення у мене асоціюється із квітами і ніжністю, тому у листівці використала ніжну спокійну палітру і багато квітів. а всередині інформація про час і місце.....








Отже з листівкою прийму участь у таких завданнях:




Моїм натхненням були: романтичний стиль, палітра,багато квітів і сердець.




Спробувала подружитись із скетчами... Завдання  "Скетч" від ScrapMir
Це мабуть вперше використовувала скетч,бо раніше якось навмання складала свої роботи. 
Чи читається у мене скетч???


Завдання "Крилаті фрази - Пристрасть" від Art Club UA
Кожна людина має різні пристрасті у своєму житті. Одна із найсильніших - це кохання. Листівку робила, щоб запросити коханого чоловіка на побачення. І хоч він у мене не надто великий романтик, надіюсь оцінить...


Завдання  CARDMAKING#1 - ОЭ чипборд блогу ЧайкаShop
У мене чіпборд гілочка і негатив від сердечка

неділю, 17 січня 2016 р.

"Ніжна цукерка" від Юлії Кузнєцової

Зараз у цей новорічно-святковий час ми так щиро віримо, що наші мрії і бажання будуть здійснюватись. І так приємно, коли є люди, що можуть допомогти  хоча б одному бажанню стати реальністю. Ось і зараз Юлія Кузнєцова  хоче втілити чиїсь бажання в реальність. Юля розігрує чудову "Ніжну цукерку". А там стільки краси: чудовий папір від Graphic45; неймовірні квіти  Prima, ніж Memory box,і ще стільки всього....Дивіться самі: 
Вдвічі більше хочеться отримати таку цукерку, коли подивишся, яку красу з таких матеріалів створює сама Юля. У неї просто неймовірні альбоми з Graphic45; і листівки. А я ще не мала нагоди творити з графікою чи примою....  а дуже б хотілось. Помрію,може цукерочка відчує як  я ї хочу!!!!

пʼятницю, 15 січня 2016 р.

СП "Влюбленный Февраль".

Привіт! Хто ще не знає, у блозі " Скрапбукинг с Евгенией Курдибановской"  незабаром почнеться новий  СП ""Влюбленный Февраль"    Вже зібралось чимало бажаючих взяти участь у СП, от і я спробую свої сили. Думаю, буде цікаво! Протягом чотирьох етапів творитимемо різні обєкти на тему кохання та виграватимемо призи від спонсорів... Приєднуйтесь.

четвер, 14 січня 2016 р.

Перша спроба - шедоубокс "Зима"

Привіт! Сьогодні покажу вам останню роботу на зимову тему, бо час вже братись до квіточок. А поки що дивіться і строго не судіть, пробувала робити шедоубокс вперше, але поради і зауваження приймаються...






Заготовку зробила із пивного картону, розмір шедоубокса 15х15. Олень, ялиночка, деревця, - вирука - по кілька штук проклеювала між собою щоб тримало форму. Сніжок робила за допомогою пінопластових кульок, текстурної пасти, декотопінгу.

Спробую долучитись до завдання   "Білим-біло"       від Київського скрапклубу. От тільки не знаю чи моє вечірнє небо це 10%  іншого кольору чи більше, але все інше у мене білим-біло.
Та це вже на розсуд ДК



Також долучусь до завдання "Ёлки" від Фабрики 212



Також долучуся до цукерочки "на Скрапо-Маму" від Марго  Цікава назва у цукерочки... У Марго народилась донечка і вона дуже хоче стати чудовою матусею але разом з тим не забувати і про скрап. Хай твої бажання, Марго, здійснюються, а я помрію про цукерочку, адже ще не доводилось мені працювати з Примою.



понеділок, 11 січня 2016 р.

Флешмоб з подарунками від Модного хоббі

Блог "Модное хобби" проводить  новорічний флешмоб з подарунками. Суть флешмобу полягає в тому, щоб похвалитись своїми скраповими подаруночками від Діда мороза, або висдловити йому свої побажання на наступний рік. Крім того одному із щасливчиків дістанестья подарунок від  магазину ScrapUA  ось такий Чемодан с досками для биговки от Crafter's Companion - The Ultimate Crafter's Companion

                                    
Оскільки Дід Мороз якось цього року забув зробити мені скраповий подаруночок то може у Флешмобі пощастись. Ну нехай пощастить. А для Діда мороза у мене на наступний рік чималий список, оскільки інструментів у мене небагато. Хотілось би отримати у подарунок і фен для ембосингу  і трохи ножів для вирубки і різачок і кроподайл і папірчиків гарненьких і....Мабуть треба зупинитись щоб Дід Мороз свідомість не втратив.

Ще нагадаю умови участі у флешмобі:

1. Напишите в своем блоге хвастопост с рассказом о том, что подарил вам Дед Мороз (имеются в виду подарки для творчества).
UPD: Или напишите свои скраповые желания, чтобы Дед Мороз знал, что дарить вам в следующем году :)
2. Оставьте ссылку на этот пост, магазин ScrapUA и картинку с призом
3. Записаться можно до 17.01
4. В страны СНГ отправка за наш счет :)